SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/031 | 4150 Püspökladány, Gagarin u. 2.

Intézmény logo

Berettyóújfalui SZC Karacs Ferenc Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokKRÉTA

Hírek

2023. nov. 21.


admin

  • nyolcadikosoknak

Központi felvételi

Kedves Szülők és Tanulók! Iskolánk ebben a tanévben is megszervezi a központi írásbeli vizsgát magyar nyelv és irodalom, illetve matematika tantárgyakból.

Központi felvételi

A tanulót a központi írásbeli vizsgára az erre szolgáló űrlap – „JELENTKEZÉSI LAP KÖZPONTI ÍRÁSBELI VIZSGÁRA” – kitöltésével, és a kiválasztott vizsgaszervező intézménybe történő továbbításával kell jelentkeztetni.

Az űrlap kitölthető elektronikusan, Ügyfélkapu azonosítást követően az erre szolgáló program használatával, vagy hagyományosan papír alapon. Amennyiben az elektronikus kitöltést választják, a jelentkezési lap továbbítása is közvetlenül, elektronikusan történik a vizsgaszervező intézmény részére. A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva lehet ügyfélkapun keresztül kitölteni: Közfelvir - Elektronikus jelentkezési felület


Amennyiben papír alapon kívánják kitölteni az űrlapot (Word docx vagy pdf formátumban), a kitöltött és aláírt dokumentumot postai úton meg kell küldeni, vagy személyesen be kell nyújtani abba a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolába, amelyikben a diák a felvételit meg kívánja írni.

Egy tanuló csak egy intézménybe jelentkezhet központi írásbeli vizsgára.

A különleges bánásmódot igénylő tanulók esetében a „JELENTKEZÉSI LAP KÖZPONTI ÍRÁSBELI VIZSGÁRA” nyomtatvány mellékletét képező, „SZÜLŐI KÉRELEM A KÖZPONTI ÍRÁSBELI VIZSGA SPECIÁLIS VIZSGAKÖRÜLMÉNYEINEK BIZTOSÍTÁSÁRA” dokumentum kitöltésére, a szakértői vélemény másolatára és a vizsgaszervező középfokú intézményhez történő benyújtására van szükség.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok letölthetők innen:

Jelentkezési lap (Word)

Jelentkezési lap (pdf)

Szülői kérelem (Word)

Szülői kérelem (pdf)

 

A jelentkezési határidő: 2023. november 30.


A központi írásbeli vizsgákat 2024. január 20-án, szombaton 10.00 órától tartjuk. Erről vizsgabehívót fog kapni minden tanuló. A kijavított dolgozatok megtekintésének időpontja: 2024. január 26. péntek

Bővebb információ

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Beiratkozás a 2024/2025-ös tanévre

Beiratkozás a 2024/2025-ös tanévre

Kedves Végzős Nyolcadikosok, leendő Karacsos Diákok! Gratulálunk a felvételi eredményetekhez és egyben köszönjük, hogy iskolánkat választottátok!

2024. jún. 10.


admin

Felnőttképzés 2024/2025

Felnőttképzés 2024/2025

A Berettyóújfalui SZC Karacs Ferenc Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola 2024/2025-ös tanévre az alábbi ingyenes képzésekre várja a jelentkezőket:

2024. jún. 7.


admin

MH Mészáros Lázár tanulmányi ösztöndíj pályázati lehetőség

MH Mészáros Lázár tanulmányi ösztöndíj pályázati lehetőség

A Magyar Honvédség személyi állományának utánpótlásához szükséges, a katonai oktatást folytató intézményekben nem megszerezhető végzettséget igénylő beosztások feltöltése érdekében a Honvéd Vezérkar, Személyzeti Csoportfőnökség pályázatot írt ki a felsőoktatásban, valamint a szakképzésben tanulók részére, a Mészáros Lázár tanulmányi ösztöndíj elnyerésére.

2024. máj. 17.


admin


Partnereink

SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


Berettyóújfalui SZC Karacs Ferenc Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

4150 Püspökladány, Gagarin u. 2.

Telefon: +3654451102

E-mail: titkarsag@karacs.berettyoujfaluiszc.hu

OM azonosító: 203030/031


2024Berettyóújfalui SZC Karacs Ferenc Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola