SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/031 | 4150 Püspökladány, Gagarin u. 2.

Intézmény logo

Berettyóújfalui SZC Karacs Ferenc Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokKRÉTA

Galéria

Összes képgaléria

Erasmus+ 05.10.

    2024. május 10.|admin

5. nap

A mai napon az épület- és szerkezetlakatos tanulók csoportja délelőtt egy építkezéshez látogatott el, ezúttal Platamonasban. Ezen az építkezésen találkozhattak az anyagmozgatás gépeivel, berendezéseivel. Az angolul folyó elméleti oktatás kiterjedt a daruk telepítésére, az ellensúlyok elhelyezésére, a daruk kezelőszerveire, biztonságos üzemeltetésükre. Volt szó arról, hogy milyen kapcsolat van a daruk terhelhetősége és a teher elhelyezkedése között. Az építkezésen egyebek között bemutatásra került az is, hogyan kell fémállványt felállítani, és milyen kapcsolatok vannak a szerkezeti elemek között.

A délelőttöt a kisgyermekgondozók és az informatikusok a megszokott helyszínen, a Platon magániskolában töltötték. Ezen a napon a hegesztők és a gépjármű-mechatronikai technikusok is csatlakoztak hozzájuk. Az informatikusoknak a tegnap elkészített prezentációt kellett előadniuk.

Délután a csapat az ófaluba, Palaios Panteleimonasba kirándult, ahol a csoport kísérője röviden ismertette a falu történetét.


Partnereink

SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


Berettyóújfalui SZC Karacs Ferenc Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

4150 Püspökladány, Gagarin u. 2.

Telefon: +3654451102

E-mail: titkarsag@karacs.berettyoujfaluiszc.hu

OM azonosító: 203030/031


2024Berettyóújfalui SZC Karacs Ferenc Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola